Massa “slurry” -pumput, bravo

Grindex massa "slurry"-pumput on suunniteltu käytettäväksi louhoksissa, kaivoksissa, ruoppauksessa, laskualtaiden tyhjentämisessä sekä muissa käyttökohteissa ja toimialoilla joissa pumpuilta vaaditaan erittäin korkeaa kestävyyttä. Jokainen BRAVO-pumpun osa on suunniteltu mahdollisimman kestäväksi ja luotettavaksi, mikä on välttämätöntä kun pumpataan lietettä.

Kaikki BRAVO-pumput kestävät nesteitä, joiden pH-arvot ovat välillä 5.5-14.

BRAVO 400-900 on varustettu agitaattorilla, joka sijaitsee pumpun imuaukon alapuolella ja joka sekoittaa imettävää nestettä.
Bravo 400-900 voidaan varustaa myös lisävarusteena saatavalla jäähdytysvaipalla mikäli pumppua käytetään kuiva-asenteisena.

Massan pumppaaminen

On paljon monimutkaisempaa pumpata nestettä, joka sisältää paljon kiintoaineita, kuin mitä veden pumppaaminen on. Jotta vältetään saostumista järjestelmissä, on valittava oikean kokoinen pumppu ja lisäksi letkut ja putket tulee mitoittaa oikein. Kiintoaineiden määrä, koko ja muoto saattaa myös vaikuttaa pumpun suorituskykyyn ja tehokkuusvaatimuksiin eli oikean pumpun valintaan. Muista, että jos pumpattavan nesteen kiintoaineet ovat laskeutuneet pohjalle, saatetaan tarvita myös ulkopuolisia sekoittimia, jotta neste kyetään pumppaamaan.

Koska jokainen käyttökohde on erilainen, suosittelemme ottamaan yhteyttä Pumppulohjaan saadaksesi lisätietoja massan pumppaamisessa.


 

Ominaisuudet

  1. Lisävarusteena saatavana erillinen jäähdytysvaippa
  2. Asennusvalmis tiivistepatruuna
  3. Vuotosensori
  4. Laaja suuaukko mahdollistaa erikokoisten kiintoaineiden käsittelyn
  5. Hard-Iron ™- juoksupyörä ja pumppupesä takaavat kulutuskestävyyden ja hyvän hyötysuhteen
  6. Holkkiyksikkö takaa juoksupyörän helpon säätämisen
  7. Agitaattori sekoittaa hiekan, liejun ja kiintoaineet nesteessä